Welkom op de website van Kunstkring Voorne

Kunstkring Voorne is een vereniging voor en door beroeps- en amateurkunstenaars en biedt haar leden allerlei activiteiten. Een greep uit het aanbod: workshops, cursussen, excursies, gelegenheid tot exposeren op diverse locaties, schilderdagen, zoals in de zomer de buiten-schilderdagen, lezingen en natuurlijk van tijd tot tijd gewoon een gezellige bijeenkomst. 

25 jaar KUNSTKRING VOORNE

In 2017 bestond "onze" Kunstkring 25 jaar. Een mooie mijlpaal!

Op 24 februari 2017 werd een nieuw bestuur gekozen en werden de plannen en activiteiten voor het jubileumjaar gepresenteerd. Hier: ALGEMENE LEDENVERGADERING, lees je er meer over.

Op 1 december 2017 was ons jubileumfeest, tevens opening van de expositie "Oud & Nieuw", met werk van het vorige en het nieuwe bestuur en ondersteunende leden. Feest en expositie werden geopend door de burgemeester van Brielle, Gregor Rensen. Wil je meedelen in de feestvreugde? Word lid! Hier: INSCHRIJFFORMULIER, kun je je inschrijven.

Op deze pagina vind je van alles "Uit de oude doos", zoals foto's, krantenknipsels e.d., vanaf het begin van Kunstkring Voorne. En hier vind je fotoalbums van de afgelopen jaren. Leuk om terug te kijken op wat we zoal met onze leden hebben gedaan.  

De Expositiekalender, met een overzicht van alle komende exposities, vind je hier.

facebook email

Kunstkring Voorne / Secretariaat  
   
Postadres Atelierruimte
Hollemarestraat 128 Galerie "Kunst in Uitvoering"
3238 XK Zwartewaal Bernissedijk 24
0653 659770 3238 BM Zwartewaal
info@kunstkringvoorne.nl

Picxys © 2013